maanantai 9. lokakuuta 2017

KLISEINEN EKA POSTAUS

   Hei! Täällä kirjoittaa kaksi tyttöä Etelä-Suomesta. Olemme pian 16-vuotiata parhaita kavereita. Toinen meistä käy lukion ensimmäistä vuotta ja toinen opiskelee media-alaa ammattikoulussa. Olemme tunteneet vasta kolme vuotta ja siinä ajassa on kerennyt tapahtumaan kaikenlaista. Nyt haluamme jakaa tapahtuneita ja tulevia kommelluksia teidän kanssanne!

   Meitä yhdistää huono huumori, kova ääni sekä se että olemme molemmat kovia sähläämään. Pidämme molemmat urheilusta, jonka tulette huomaamaan varmasti. Halusimme tehdä tämän blogin yhdessä, sillä motivoimme toisiamme, meillä on yhteisiä tavoitteita (niistä ehkä myöhemmin lisää!) sekä haluamme taltioida kokemuksia ja ideoita. 

   Me olemme paljon mietitty että minkälaista sisältöä haluamme tänne tuottaa. Ja olemme tulleet siihen tulokseen että muun muassa haluamme jakaa reseptejä, DIY-ohjeita, arvosteluja sekä kaikkea arkipäiväistä. Esimerkkinä me olemme järjestämässä syntymäpäiväjuhlat ja ajattelimme kirjoittaa niistä ohjeita yms. tänne teidän luettaviksi. 





   Kuten kaikki varmaan ovat huomanneet niin syksy on saapunut ja syysloma lähestyy. Joten nauttikaa syksyn väreistä ja luonnosta ennen kun talvi tulee!


H & I
   

2 kommenttia:

  1. Tää teidän blogi vaikuttaa kivalta! :) Tsemppiä aloittamiseen! :)

    https://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista